Какво вижда в бъдещето Баба Ванга (2012 година)

Ванга предсказва идването на Второто пришествие „…това е Той, който отново се връща при нас, както беше обещал.” „Този който ще подпише окончателния договор за мира на планетата“. Ванга добавя, „Христос отново ще дойде на Земята… определени хора ще почувстват със сърцето си завръщането на Христос“.

Пророчествата на Баба Ванга ясно предвиждат световно обединение на религиите; разпознаване същесвуването на духовния свят от науката; и преход към световен мир и просперитет. Проектите за мир които Българската ясновидка посочва много точно съответстват на проектите, дейността и учението на Корейския религиозен лидер, Сан Мьон Мун. Но ако той е предсказания от Баба Ванга Миротворец, то по думите й, от приемането му зависи установяването на траен мир и просперитет за човечеството.

Ванга Предсказва Обединение на Религиите

Религиите ще изчезнат и човечеството ще вярва само в едно учение. Това ще обедини чевечеството, като едно семейство и донесе мир и благодентвие, предсказва Ясновидката. Преп. д-р Мун е известен точно с успешните си усилия за междурелигиозно помирение и сътрудничество.

Ванга заявява, „Човечеството ще преживее много катаклизми и много бурни събития. Ще се променя и съзнанието на хората. Ще дойдат тежки времена, хората ще се разделят на групи по вяра. Всички религии един ден ще изчезнат! Ще остане само учението.” По думите на Ванга, едно обединително учение, ще спре споровете, неприязънта и разногласията от миналото и постави началото на светло бъдеще. Всички ще разберат, че Бог е един и Той е наш всеобщ родител. Тези думи на Ванга отново съвпадат най-пълно с учението на д-р Мун.

Ванга пророкува сегашното егоистично разделение на религиите. „Сега различните религии искат да се възползват от каквото сварят, ама тяхното време си отива. Човечеството ще хвърли тия окови. Религията ще има друга задача.“ Вместо да спорят и враждуват помежду си религиите ще си подадат ръце за изграждане на един нов и мирен свят чрез водене от месиянската личност, която ще дойде.

Думи на Ванга за Апокалипсисът:
ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ

Ванга ни призовава да погледнем сериозно на предсказанията в Библията: „Онова, което е написано в Библията, ще се сбъдне! Апокалипсисът ще дойде! Вие не, но децата ви ще го преживеят!“ Но според нея „няма да има катастрофи, ни потоп. чакат ни 1000 години мир и благоденствие“.

Описаното в Библията завръщане на Госдпода, който ще донесе промяната на света към мир и благоденствие ще станат във следващото поколение след Ванга. Според нейните думи това трябва да стане до 20 години, някъде към 2010 г. По думите й изглежда, че той вече е дошъл, но промените които той ще донесе ще станат видими едва след 2012 година.

Ванга е категорична, че тази личност ще работи за премахване на религиозното разделение, което е причина за множеството етнически и религиозни войни и напрежения по света. Също от нейните пророчества е ясно, че той идва като миротворец да установи мир за човечеството. Или, както тя се изразява, „Този който ще подпише окончателния договор за мира на планетата“.

Ванга добавя: „Христос отново ще дойде на Земята в бели дрехи. Настъпва времето, когато определени хора ще почувстват със сърцето си завръщането на Христос“. По начало Корейците често са наричани хората с бели дреги, поради традиционните им памучни облекла. Макар да са възможни и други тълкувания, това отговаря по-точно на Библейското пророчество, че Месията ще дойде от изток. Раждането на месиянската фигура в източна страна е пророкувано и от Нострадамус и от Тамара Глоба и от Корейските пророчества Чун-Гам-Нок. “Не се съмнявайте в това, че на изток ще дойде Свят Човек от Небето. Обаче, ако не получи признание на Изток, той ще се покаже на хората в Англия, Америка и други страни на Запад,” заявява Корейското пророчество.

Науката ще разбере за духовния свят

„Дойде времето на чудесата и науката ще направи големи открития в областта на нематериалното”, пророкува Ванга. Това наистина ще предизвика „осъзнаването на човечеството” за което тя говори. Хората ще осъзнаят думите й: „След нашата смърт ще трябва да отговаряме за нашите дела” и ще променят пътищата и мислите си към правене на добро. Човечествето ще разбере, че след смъртта продължаваме да живеем в духовния свят.

„Учените ще открият много факти за бъдещето на нашата планета и за Космоса. Ще намират данни за това в старите свещенни книги. Ще бъдат разгадани много тайни.”

Друга Корейска книга с пророчества от преди хиляда години също предсказва подобни промени: От началото на 21 век рязко ще се измени направлението на световното обществено мнение. Ограничаване на научния мироглед и изчерпване на природните залежи, проблеми с територията и населението, подчертано едностранно развитие на науката и техниката, относителен спад на технологичния прогрес, отчаяни усилия на развиващите се страни в опита да се изравнят с развитите – такива са факторите, които ще променят съдбата на човечеството и според Корейските пророчества.

Второто пришествие в предсказанията на Ванга

Ванга предсказва идването на Второто пришествие „…това е Той, който отново се връща при нас, както беше обещал.” И говори за светиите от духовния свят, които ще вдъхновяват хората на земята за промените, които Той трябва да направи на земята. „Всички апостоли сега са в движение, всички апостоли са на Земята, тъй като времето на Свети Дух настъпи.“ Според думите й явно това време е сега. Тя говори за появата на „висок човек, пришълец” (1987 г.) Под „висок” тя е имала предвид моралната висота на бъдещия лидер „пришълец” от друга страна.

Ще настъпи Мир на планетата

„Ние сме свидетели на съдбоносни събития. Двамата най-големи ръководители в света си стиснаха ръцете. Но ще мине много време, ще изтече много вода, докато дойде осмият, който ще подпише окончателния договор за мира на планетата.“ На много места Ванга назовава новата Месиянска фигура като „осмият”, който ще донесе окончателния мир между хората. Числото 8 тук символизира и новата епоха която той ще доведе. Ванга завършваше така: „Тогава ще дойде Осмият и той ще подпише окончателния мир на планетата, но това ще е началото на края!” С други думи началото на новия свят ще бележи края на старите системи изградени на базата на егоизма. Сатанинския свят вече ще започне да упада с издигането на новата култура на мир. Господството на земята ще бъде изцяло в Божиите ръце и авторитет, или както Библията казва, „Ново Небе и нова Земя”.

Д-р Мун е инициатор и спонсор на много ключови проекти за мир в различни области на културния живот. Той желае да мобилизира религиите, политиците, учените, туризма, спорта, изкуствата, образованието, медиите и технологиите с цел изкореняване на културата на войни и омраза и появата на нова култура на мира, наречена от него Култура на сърцето и съвестта. Той прави много повече за мира и светлото бъдеще на човечеството отколкото което и да било правителство.

Наистина ли в Библията пише, че Мун (Муун) е месията?

Вярно ли е, че д-р Мун е Месията според Библейските пророчества? Не можем да отречем! Библията казва, че Той идва с ново име, което никой не знае. То ще бъде разкрито само на избраните – подготвените.

Библията е категорична, че „Мун“ е името на месията. В откровения 19 глава се казва, че името му ще е „Божието слово“ („Мун“ на корейски).

Нострадамус дава същото име за идващия месия, но той споменава директно думата „Мун“. Нострадамус споменава „Мун“ и „последователите на Мун“, които ще бъдат много преследвани, и че по това ще разпознаем, че той е Месията.

Библията е категорична, че при второто пришествие Месията ще се роди на Изток (в Ориента – жълтата раса).

Учението и новината за Месията ще гръмне като светкавица, чрез медиите, от изток до запад. Но в Откровения 19 глава, става ясно, че хората няма да го приемат, а точно обратното, управниците на този свят ще го преследват – „воюват срещу него“. Същото се споменава и в Лука, че „Преди да бъде приет, Той ще бъде отхвърлен от това поколение“.

Но най-странното в случая е, че както Ванга, така и предсказанията на Нострадамус и Библията сочат, не към друг, а към Кореецът, Сан Мьон Мун, като Миротворецът, който очакваме. Времето ще подтвърди, но както Библията казва, нека вдигнем очи, да бдим и да се молим, за да предстоим пред Него. За интересуващите се, ето и линк към Автобиографията на д-р Мун, която се превърна в бестселър в родината му.

Седемте знака на Нoстрадамус

ПРОРОЧЕСТВА: Книгата на Енох

Антихриста и „Числото 666“

Предсказания на Ванга

 Баба Ванга, Българската пророчица и ясновидка; Предсказания които предстои да се сбъднат

About peace2your

Контакта с различни хора ни обогатява. Научаваме ценни неща един от друг! Смятам, че без постигане на помирение, любов и хармония между религите никога няма да прекратим омразата и насилието в света.
Публикувано на Миротворци, Предсказания, Статии и тагнато, , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

15 Responses to Какво вижда в бъдещето Баба Ванга (2012 година)

 1. Анонимен каза:

  Глупости на търкалета този Маймун Мун да си го наврете в гъза копелета шизофренични
  Ванга никога не е говорила за тази маймуна Мун лъжец сребролюбец прелюдеец а за бялото братство на Дънов говеда вмирисани как само лъжете народа с тази жълта маймуна

 2. Анонимен каза:

  Приятел успокои се малко 🙂 Ако това, което казваш е така и е имала в предвид Дънов, значи не е познала защото Дъновизма определено няма как да обедини всички религии, още повече, че Петър Дънов е починал отдавна човека, мир на праха му. Не става….не е тои, но и аз мисля, че тази статия не е правилна защото този Мун даже не съм го и чувал даже…още повече щом е Месията няма да издава книги. Не знам, живеем в такъв свят, че не можем да се доверим на нищо вече…Аз се доверявам единствено на Нея, и вярвам, че винаги ще помага на България. А каквото е речено да стане ще стане, ако ще да е Мун, ако ще и Бойко Борисов в бяло да е даже не ме интересува. Този свят не върви на добре 😦

 3. Анонимен каза:

  Драги приятели, случайно попадам на сайта и се учудвам на твърде скромния интерес към него. А тук се води борба на живот и смърт, нямам пред вид нашия злощастен земен живот,
  а вечния – нали тук става дума тъкмо за него!
  Сайтът започва действително с един коктейл от истини, смесени с глупости. Разбирам раздразнението на първия коментатор, но съм изненадан от речника на последователите на Дънов. Не мога да проумея като чий адвокат се изявява баба Ванга: на Христос ли или на антихриста. Значи според нея „апокалипсисът ще дойде“, но „няма да има катастрофи“!
  Как така?! Не разбирам. Та нали едното изключва другото!
  И после – бисерът на сайта: „Библията е категорична, че при второто пришествие Месията
  ще се роди (???) на Изток“. Такава дебела лъжа и съвършена глупост срещам за първи път в живота си! Що казва Исус: „Защото, както светкавицата излиза от изток и се вижда дори до запад, така ще бъде пришествието на Човешкия Син“ (Матея 24:27). И понеже Исус
  казва това за самия себе си, не виждам друга свободна роля за претенциозния господин Мун освен тази на антихриста, но едва ли …
  Така, братя! Ако не познаваме Библията, могат да ни лъжат както си искат! По друго е,
  когато я познаваме …

  • Анонимен каза:

   Приятелю, ти май излезе прав. Днес съобщиха, че Мун е починал. На 92 години !
   И врачките, и Нострадамос отидоха по дяволите (та нали там им е мястото!). Сега дали има време да си изберем нов Месия или остава да чакаме антихриста ?

 4. Анонимен каза:

  ei priateli i az slu4aino popadnah tuk tovasa gluposti spored men no ima edna istina 4e predi da sbur6i tozi sviat ni 4aka goliam glad mizeria i voini dano da gre6a no e taka i toga BOG danie na pomo6 .iskam da kaja na horata ne pomniteli ISUS kakvo kaza ne viarvaite na nikoi sled mene 6te ima mnogo lujeproroci etovigi na imagi i to v pove4e tesa navsiakade i po televiziata navsiakade ,az predlagam tiho i krotko da si jiveem ostataka ot jivota pak dastava kakvto 6te ,jelaia na vseki kusmet i 6tastia pak kato umreme 6te vidim

 5. Ivan каза:

  Засрамете се вие от “ Семейната федерация“ и “ Посолство на мира „….малко с вашите лъжи за „Антихриста“ Мун.

  „“““““

  И когато седеше [Исус] на Елеонския хълм, учениците дойдоха при Него насаме и рекоха: Кажи ни, кога ще бъде това? И какъв ще бъде белегът на Твоето пришествие и за свършека на века? Исус в отговор им каза: Пазете се да ви не заблуди някой; защото мнозина ще дойдат в Мое име казвайки: Аз съм Христос, и ще заблудят мнозина. И ще чуете за войни и за военни слухове; но внимавайте да се не смущавате; понеже тия неща трябва да станат; но това още не е свършекът. Защото ще се повдигне народ против народ, и царство против царство; и на разни места ще има глад и трусове. Но всичко това ще бъде само начало на страдания. Тогава ще ви предадат на мъки и ще ви убият; и ще бъдете намразени от всичките народи поради Моето име. И тогава мнозина ще се съблазнят, и един друг ще се
  предадат, и един друг ще се намразят. И много лъжепророци ще се появят и ще заблудят мнозина. Но понеже ще се умножи беззаконието, любовта на мнозинството ще охладнее. Но който устои до край, той ще бъде спасен. И това благовестие на царството ще бъде проповядвано по цялата вселена за свидетелство на всичките народи; и тогава ще дойде свършекът. (Матей, 24: 3-14)

 6. batko каза:

  vmesto da sporite vzemete prochetete knigata na Baba Vanga…pisana e mnogo otdavna…..za da i povqrvate namerete izdanie ot predi demokraciqta….oshte po toshevo vreme…

  priqtno chetene…

 7. Анонимен каза:

  Звучи като пророчество за антихриста.

 8. Анонимен каза:

  стига с тези ваште лъжи Ванга да не е давала само предсказания

 9. Анонимен каза:

  spokoino

 10. Анонимен каза:

  vtoroto prishestvie nastapi
  tozi koito trqbva da ni izbavi e tuk
  badete istinski hora!
  pravete dobro makar da vi se vrashta i losho
  zloto e v nas horata! ne e drugade nie si go pravim
  samo umnite shte razberat istinata!
  i samo istinski tiq koito vrashat volqta na oteca vsichkini!
  shte poznaqt tozi na tova prishestvie!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s