Какво вижда в бъдещето Баба Ванга (2012 година)

Ванга предсказва идването на Второто пришествие „…това е Той, който отново се връща при нас, както беше обещал.” „Този който ще подпише окончателния договор за мира на планетата“. Ванга добавя, „Христос отново ще дойде на Земята… определени хора ще почувстват със сърцето си завръщането на Христос“.

Пророчествата на Баба Ванга ясно предвиждат световно обединение на религиите; разпознаване същесвуването на духовния свят от науката; и преход към световен мир и просперитет. Проектите за мир които Българската ясновидка посочва много точно съответстват на проектите, дейността и учението на Корейския религиозен лидер, Сан Мьон Мун. Но ако той е предсказания от Баба Ванга Миротворец, то по думите й, от приемането му зависи установяването на траен мир и просперитет за човечеството.

Ванга Предсказва Обединение на Религиите

Религиите ще изчезнат и човечеството ще вярва само в едно учение. Това ще обедини чевечеството, като едно семейство и донесе мир и благодентвие, предсказва Ясновидката. Преп. д-р Мун е известен точно с успешните си усилия за междурелигиозно помирение и сътрудничество.

Ванга заявява, „Човечеството ще преживее много катаклизми и много бурни събития. Ще се променя и съзнанието на хората. Ще дойдат тежки времена, хората ще се разделят на групи по вяра. Всички религии един ден ще изчезнат! Ще остане само учението.” По думите на Ванга, едно обединително учение, ще спре споровете, неприязънта и разногласията от миналото и постави началото на светло бъдеще. Всички ще разберат, че Бог е един и Той е наш всеобщ родител. Тези думи на Ванга отново съвпадат най-пълно с учението на д-р Мун.

Ванга пророкува сегашното егоистично разделение на религиите. „Сега различните религии искат да се възползват от каквото сварят, ама тяхното време си отива. Човечеството ще хвърли тия окови. Религията ще има друга задача.“ Вместо да спорят и враждуват помежду си религиите ще си подадат ръце за изграждане на един нов и мирен свят чрез водене от месиянската личност, която ще дойде.

Думи на Ванга за Апокалипсисът:
ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ

Ванга ни призовава да погледнем сериозно на предсказанията в Библията: „Онова, което е написано в Библията, ще се сбъдне! Апокалипсисът ще дойде! Вие не, но децата ви ще го преживеят!“ Но според нея „няма да има катастрофи, ни потоп. чакат ни 1000 години мир и благоденствие“.

Описаното в Библията завръщане на Госдпода, който ще донесе промяната на света към мир и благоденствие ще станат във следващото поколение след Ванга. Според нейните думи това трябва да стане до 20 години, някъде към 2010 г. По думите й изглежда, че той вече е дошъл, но промените които той ще донесе ще станат видими едва след 2012 година.

Ванга е категорична, че тази личност ще работи за премахване на религиозното разделение, което е причина за множеството етнически и религиозни войни и напрежения по света. Също от нейните пророчества е ясно, че той идва като миротворец да установи мир за човечеството. Или, както тя се изразява, „Този който ще подпише окончателния договор за мира на планетата“.

Ванга добавя: „Христос отново ще дойде на Земята в бели дрехи. Настъпва времето, когато определени хора ще почувстват със сърцето си завръщането на Христос“. По начало Корейците често са наричани хората с бели дреги, поради традиционните им памучни облекла. Макар да са възможни и други тълкувания, това отговаря по-точно на Библейското пророчество, че Месията ще дойде от изток. Раждането на месиянската фигура в източна страна е пророкувано и от Нострадамус и от Тамара Глоба и от Корейските пророчества Чун-Гам-Нок. “Не се съмнявайте в това, че на изток ще дойде Свят Човек от Небето. Обаче, ако не получи признание на Изток, той ще се покаже на хората в Англия, Америка и други страни на Запад,” заявява Корейското пророчество.

Науката ще разбере за духовния свят

„Дойде времето на чудесата и науката ще направи големи открития в областта на нематериалното”, пророкува Ванга. Това наистина ще предизвика „осъзнаването на човечеството” за което тя говори. Хората ще осъзнаят думите й: „След нашата смърт ще трябва да отговаряме за нашите дела” и ще променят пътищата и мислите си към правене на добро. Човечествето ще разбере, че след смъртта продължаваме да живеем в духовния свят.

„Учените ще открият много факти за бъдещето на нашата планета и за Космоса. Ще намират данни за това в старите свещенни книги. Ще бъдат разгадани много тайни.”

Друга Корейска книга с пророчества от преди хиляда години също предсказва подобни промени: От началото на 21 век рязко ще се измени направлението на световното обществено мнение. Ограничаване на научния мироглед и изчерпване на природните залежи, проблеми с територията и населението, подчертано едностранно развитие на науката и техниката, относителен спад на технологичния прогрес, отчаяни усилия на развиващите се страни в опита да се изравнят с развитите – такива са факторите, които ще променят съдбата на човечеството и според Корейските пророчества.

Второто пришествие в предсказанията на Ванга

Ванга предсказва идването на Второто пришествие „…това е Той, който отново се връща при нас, както беше обещал.” И говори за светиите от духовния свят, които ще вдъхновяват хората на земята за промените, които Той трябва да направи на земята. „Всички апостоли сега са в движение, всички апостоли са на Земята, тъй като времето на Свети Дух настъпи.“ Според думите й явно това време е сега. Тя говори за появата на „висок човек, пришълец” (1987 г.) Под „висок” тя е имала предвид моралната висота на бъдещия лидер „пришълец” от друга страна.

Ще настъпи Мир на планетата

„Ние сме свидетели на съдбоносни събития. Двамата най-големи ръководители в света си стиснаха ръцете. Но ще мине много време, ще изтече много вода, докато дойде осмият, който ще подпише окончателния договор за мира на планетата.“ На много места Ванга назовава новата Месиянска фигура като „осмият”, който ще донесе окончателния мир между хората. Числото 8 тук символизира и новата епоха която той ще доведе. Ванга завършваше така: „Тогава ще дойде Осмият и той ще подпише окончателния мир на планетата, но това ще е началото на края!” С други думи началото на новия свят ще бележи края на старите системи изградени на базата на егоизма. Сатанинския свят вече ще започне да упада с издигането на новата култура на мир. Господството на земята ще бъде изцяло в Божиите ръце и авторитет, или както Библията казва, „Ново Небе и нова Земя”.

Д-р Мун е инициатор и спонсор на много ключови проекти за мир в различни области на културния живот. Той желае да мобилизира религиите, политиците, учените, туризма, спорта, изкуствата, образованието, медиите и технологиите с цел изкореняване на културата на войни и омраза и появата на нова култура на мира, наречена от него Култура на сърцето и съвестта. Той прави много повече за мира и светлото бъдеще на човечеството отколкото което и да било правителство.

Наистина ли в Библията пише, че Мун (Муун) е месията?

Вярно ли е, че д-р Мун е Месията според Библейските пророчества? Не можем да отречем! Библията казва, че Той идва с ново име, което никой не знае. То ще бъде разкрито само на избраните – подготвените.

Библията е категорична, че „Мун“ е името на месията. В откровения 19 глава се казва, че името му ще е „Божието слово“ („Мун“ на корейски).

Нострадамус дава същото име за идващия месия, но той споменава директно думата „Мун“. Нострадамус споменава „Мун“ и „последователите на Мун“, които ще бъдат много преследвани, и че по това ще разпознаем, че той е Месията.

Библията е категорична, че при второто пришествие Месията ще се роди на Изток (в Ориента – жълтата раса).

Учението и новината за Месията ще гръмне като светкавица, чрез медиите, от изток до запад. Но в Откровения 19 глава, става ясно, че хората няма да го приемат, а точно обратното, управниците на този свят ще го преследват – „воюват срещу него“. Същото се споменава и в Лука, че „Преди да бъде приет, Той ще бъде отхвърлен от това поколение“.

Но най-странното в случая е, че както Ванга, така и предсказанията на Нострадамус и Библията сочат, не към друг, а към Кореецът, Сан Мьон Мун, като Миротворецът, който очакваме. Времето ще подтвърди, но както Библията казва, нека вдигнем очи, да бдим и да се молим, за да предстоим пред Него. За интересуващите се, ето и линк към Автобиографията на д-р Мун, която се превърна в бестселър в родината му.

Седемте знака на Нoстрадамус

ПРОРОЧЕСТВА: Книгата на Енох

Антихриста и „Числото 666“

Предсказания на Ванга

 Баба Ванга, Българската пророчица и ясновидка; Предсказания които предстои да се сбъднат

About peace2your

Контакта с различни хора ни обогатява. Научаваме ценни неща един от друг! Смятам, че без постигане на помирение, любов и хармония между религите никога няма да прекратим омразата и насилието в света.
Публикувано на Миротворци, Предсказания, Статии и тагнато, , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

15 Responses to Какво вижда в бъдещето Баба Ванга (2012 година)

  1. G каза:

    Това е Стийв Джобс,създателя на „Apple“ … Ванга много точно е обяснила,но Вие си говорете за Мун Мьон и разни подобни …. а,Антихриста естествено,че това беше Адолф Хитлер ………………

  2. Анонимен каза:

    vprochem stalin e bil mnogo po golqm zvqr i ubiec ot hitler.

Вашият коментар