Хомосексуализъм – лечение:

Лекува ли се хомосексуализма? Хомосексуализма се лекува. Лечение за Гей, Гейове, Хомосексуалисти

Хомосексуализма се лекува:

Терапевтът Ричард Кохен успешно лекува над 1000 обратни. „Никой не е роден гей“, заявява той. „С някои научни доводи се опитват да докажат това, но не им се получава. Както виждате аз самия излязох

70% от страните членки на ООН срещу хомосексуализма

Вероятността хомосексуалисти да изнасилват деца е 12 пъти по-голяма отколкото при хетеросексуалните. 40 процента от сексуалните обиди са от практикуващите хомосексуализъм.

Може ли Гей да бъде излекуван?

Десетки хиляди се лекуват. Те се чувстват много по-щастливи и пълноценни след лечението. Ричард Кохен не е единствения който прави това успешно. Много хора с хомосексуални наклонности страдат неимоверно и търсят изход.

„Дайте ми 3 часа разговор с човек с хомосексуална ориентация и аз ще ви кажа кои фактори в семейството и средата са ги направили такива.“ – Ричард Кохен

Защо обществото продължава да ги лъже, че лечение няма? Защо въпреки фактите за хиляди излекувани и тяхното признание, колко по-щастливи и свободни ги е направило това, виждаме пихолози които бурно реагират против? Защо светът е толкова убъркан?

Комбинация от следните преживявания доведе до мойто сексуално убъркване. Когато ги разбрах започна процеса на моето лечение:

1. С баща ми не бяхме близки

2. С майка ми бяхме прекалено близки

3. Брат ми си изкарваше болката и гнева си на мен

4. Познат на родителите ме изнасили сексуално на 5 години

5. Имах чувствителен темпарамент

Привличането към същия секс е свързано с раните нанесени в сърцето ни от детството. Когато раните са излекувани обратните сексуални желания изчезват. Аз имах привилегията да помогна на хиляди да излезнат от тези нежелани чувства към същия секс. Аз помогнах на много техни роднини да разберът, че упрекците им не помагат на лечението, а са подсилване на факторите от детствтото които са ги довели до проблема.

Бившият гей, терапевтът Ричард Кохен по CNN

Хиляди хомосексуалисти са се излекували

Ричард Кохен е излекувал успешно над 1000 хомосексуалисти. Самият той е бивш хомосексуалист който се излекувал и има 25 години успешен и щастлив брак.

„Никой не е роден гей“, заявява той. „С някои научни доводи се опитват да докажат това, но не им се получава. Както виждате аз самия излязох от това като нормален и съм направил многобройни изследвания.

Има семейни причини: Емоционални рани от детството

Хората стават хомосексуалисти по много различни причини. Най-основната е когато момчетата, да речем, не създадът сърдечна връзка с баща си. На второ място, те прекомерно индентифицират себе си с майката, влизайки в прекалено близка емоционална връзка (където индивидуалното емоционално развитие се загубва).“

Във биографията на известни хомосексуалисти можем да видим точно класическия сценарии (класическите причини) за тяхната хомосексуална ориентация. Дъщеря, неосъществила необходимата връзка с майка си, я загубва на ранна възраст. През целия си живот тя копнне за тази незапълнена връзка. Когато израства тя търси да я получи от другите жени чрез сексуална връзка. Но това не е начинът. Просто никой не е бил достатъчно зрял да и помогне.

Ефекта на лечението е постоянен и пълен

Осъзнавайки, че малко хора са знаели как да му помогнат в неговия труден преход, той става терапевт за да помага на хомосексуалистите които желаят лечение. Той предлага ефективна терапия, много ефективна, за тези които искат да излезнат от хомосексуалните чувства и живот. По думите му, „Терапията лекува сърцето, поради това ефекта е постоянен и пълен.“ „Това са емоционални рани от детството, те трябва да се върнат към тях, да преживеят чувствата, да ги изразят и излекуват.“

Read: Personal Testimonies from those who Overcame their SSA

секс, сексуалност, хомосексуализъм, гей, обратни, сексуално болни.

секс, сексуалност, хомосексуализъм, гей, обратни, сексуално болни Лекува ли се хомосексуализма? Хомосексуализма се лекува. Лечение за Гей, Гейове, Хомосексуалисти

About peace2your

Контакта с различни хора ни обогатява. Научаваме ценни неща един от друг! Смятам, че без постигане на помирение, любов и хармония между религите никога няма да прекратим омразата и насилието в света.
Публикувано на Статии и тагнато, , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

23 Responses to Хомосексуализъм – лечение:

  1. tutankhamon661 каза:

    Не знам дали е вродено или придобито, но гейовете като цяло са много злобни и лицемерни. Говорил съм с такива и винаги ми прави впечатление лисичият им поглед. Като се обърнеш, веднага ще кажат нещо зад гърба ти.
    Представям си на какво са способни такива хора, ако им се даде власт.

  2. Анонимен каза:

    вие сте луди хора!!!!!!!!!!

  3. Николай каза:

    Объркване, моето и др. правописни грешчици иначе интересна статия.

  4. srt каза:

    Човекът, който е писал статията, първо да се научи да пише грамотно, после да ми обяснява какво и как се лекува, за да има някаква стойност тезата му. Иначе хомосексуалистите са хора и са също толкова злобни и лицемерни, колкото всички други хора, нито повече, нито по-малко.

    • Анонимен каза:

      bless

    • Mariyan Titkov каза:

      Смятам че хомосексуализма е психо-емоционално заболяване-и объркани хормони.Тези хора възприемат същия пол като сексуален обект-което доказва изкривеното им възприятие и ценностна система.Интересното при тях обаче е че изпитват удоволствие при вкарване на чужди тела в аноса си.Ако моето възприятие се искриви по такъв начин бих посетил психиатър, сексолог и ендокринолог с цел лечение чрез хормони , медикаменти и психотерапия.Та моят съвет към гейовете е не да гледат правописа кой как пише а да разберат смисъла на написаното и да си вземат някакви мерки за лечение . И да не търсият фалшиви оправдания за своето заболяване-както и да не се държат конфронтативно на всяка идея за лечение,защото това са защитни психологически бариери на типъ невроза от която неосъзнато страдат и приемат като част от себе си.Неврозата не е част от вас ако го осъзнаете и се борите-вие имате и друго аз и друго възприятие в съзнанието си но трябва да имате силна воля и желание да станете отново истински мъже-без суетно държание, стремеж да се харесате на някой и да жадувате за внимание и обич.А напротив вие да започвате да давате внимание иобич не само да искате да получавате сякаш сте празни от вътре и желаете да запълните празнотата създадена от вашата невроза.

      • Анонимен каза:

        Интелигентен и много точен коментар! Подкрепям напълно! Идентифицирам се напълно с вашето мнение и коментарите ви по темата :)))))))

  5. llllbhjbh каза:

    a geni mogat li da se lekuvat

  6. ASEN каза:

    povecheto ot homoseksalistite ne iskat da se lekuvat..haresvaim da se praVQT NA JENI

    • Анонимен каза:

      да си хомо не означава да се правиш на жена.. смятай колко си информиран
      нито е болест , че да се лекува

      • Mariyan Titkov каза:

        Не е болест а някакъв тип невроза.Смятам че хомосексуализма е психо-емоционално заболяване-и объркани хормони.Тези хора възприемат същия пол като сексуален обект-което доказва изкривеното им възприятие и ценностна система.Интересното при тях обаче е че изпитват удоволствие при вкарване на чужди тела в аноса си.Ако моето възприятие се искриви по такъв начин бих посетил психиатър, сексолог и ендокринолог с цел лечение чрез хормони , медикаменти и психотерапия.Та моят съвет към гейовете е не да гледат правописа кой как пише а да разберат смисъла на написаното и да си вземат някакви мерки за лечение . И да не търсият фалшиви оправдания за своето заболяване-както и да не се държат конфронтативно на всяка идея за лечение,защото това са защитни психологически бариери на типъ невроза от която неосъзнато страдат и приемат като част от себе си.Неврозата не е част от вас ако го осъзнаете и се борите-вие имате и друго аз и друго възприятие в съзнанието си но трябва да имате силна воля и желание да станете отново истински мъже-без суетно държание, стремеж да се харесате на някой и да жадувате за внимание и обич.А напротив вие да започвате да давате внимание иобич не само да искате да получавате сякаш сте празни от вътре и желаете да запълните празнотата създадена от вашата невроза.
        Отговор

  7. Анонимен каза:

    хахахахахаха, пълни глупости прочетох. Каква болест, какво заболяване? Вече всеки средно интелигентен човек знае, че хомосексуализмът не е заболяване, нито избор, съществува навсякъде в природата!

  8. luskaaa каза:

    Обикалям от сайт на сайт и този е възможно най-тъпия по темата.Всеки знае какво представлява хомосексуализмът-любов между двама мъже или две жени.Това не се лекува с глупавите ви терапии, хапчета или каквото и да е лекарство.Това дори не е психичен проблем при повечето хомосексуалисти.Човек разбира кога обича и кога ще продължи по друг път.Забога защо се опитвате да изтриете тези хора от земята.Голяма работа, че е грях, но любовта пречиства злото и човек със съгрешенията си ще отиде в рая.Какво става със света?

    • Mariyan Titkov каза:

      Расъждавате много погрешно-тъй като се идентифицирате с хомосексуализма.А това не е истинското ви Аз-смятате го за грях-което си е така-ако целият свят обърне резбата как ще се родят деца.А и представата ви за любов между два еднакви пола е странна-ни зацапваите това прекрасно чувство с вашите изкривени представи…..

  9. krnk каза:

    Абе я си гледайте работата, не мога да повярвам, че съвсем случайно попаднах на подобна безумна статия.Аз съм гей и съм изключително щастлив като такъв.Защо трябва да се боря с нещо, което ми действа положително във всеки един аспект?Имам най – прекрасният приятел на света.Чуството да си с човек от същия пол е страхотно – разбираме се като мъже, има ли някакъв проблем той се решава с 2 – 3 изречения и без лигавщини, а и не сме женствени, напротив, момичетата ни се лепят много, понеже изглеждаме 20 пъти по мъжествени отколкото половината путьовци в днешно време и усещането да съм си спестил нещата, с които се сблъскваш, когато си с нежния пол е чудесно.Не съм сексист, напротив, уважавам невероятно много жените, всеки пол си има недостатъци, просто имам късмета да се сблъсквам с тези недостатъци, които самият аз притежавам и разбирам.Това на страна, но идеята да влизаш в конфликт със себе си умишлено е простовата и глупава при положение, че можеш да бъдеш безкрайно щастлив в собствената си кожа.А един живот е пълноценен тогава, когато има щастие.

    • Mariyan Titkov каза:

      Жалко и фалшио човече-ти наистина ли си вярваш че си щаслив ами представи се със истинското си име защо се пишеш като -Krnk.Защо тогава се криеш.

  10. Diesel каза:

    bqh heteto i stanah gei izpolzvah anaboli i extazy i nqmashe kak da svursha isi vkarah 2 prusta poneje gledah kak sa go pravili i svurshih ysetih neveroqtno neopisyemo i sled 1 2 sedmici probvah paki ot togava ………. SI EBALO MAIKATAAA NEMOGA DA PRESTANA IMAM PROBLEM i s penisa si mislq 4e e maluk 14 cm e i ot tam doide i srama ta pravq sex s momi4ea tui kato imah dulga vruzka li neznam i edna ve4r gostybva na bashta mi bisexyalen i kak razbrah li legna do men 1 viq den nemoga da zaspq hurka murka i vikam bqh my maikata kakvo stavaaaaa otkacham 2 ve4er i kakto se pravi 4e spi i az edva dremq mi kaza pederasr polydqh neznaeh kakvo da pravq otkachih sedq 4ydeh se na sytrinta si misleh pedal li sum ne sum li kakvo stavaaa sw men hormonialno li e haresvam jeni krasivi stegnati KAKVO MI IMA 2 dni pod red se moleh na GOSPOD BOG i eto me dnes shte vidq kakvo shte pravq 3 den e toq vku6ti bisexyalniq grozen gaden s golqm 4ep i az nemoga da razbera kakvo mi stanaaaaaaaaaaaa GOSPOD PONE DA ME PRIEME GORE PRI NEGO KATO SE SAMOYBIQ TFA NE E RABOTA DA SI PEDAL :XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX pishete mi za pomosh molqvi se ili zvunete 0877582512

Вашият коментар