Благословия


Международната Благословия

Пътя към премахване на омразата от миналото е чрез любовта в международните семейства

Източник: the Marriage Blessing

Какво е брачната Благословия?

Това е шанс да потвърдим отново сватбените си обещания, да напарвим нов старт в брака и получим Божията благословия за връзката ни; Но истинското значение е, че ние се отделяме от сатанинската потомствена линия (предавала грешната природа от Адам и Ева) и се присаждаме към Божията потомствена линя (устоновена за първи път в историята от Истинските Родители). За да може семейството да изпълни идеалите на Благословията за истинска любов, двойката трябва да премине курс за семейните взаимоотношения, родителски умения и разрешаване на конфликти. Тези семинари са много значими за успеха и щастието в брака.

Трите стъпки към мира

Пътво трябва да намерим вътрешен мир, като станем хора с обединени дух и тяло, истински характер и сърце. Едва като такива зрели личности можем да бъдем близко до Бог и живеем с висши морални ценности.

Това ще бъде основата да постигнем мир във семейството, като бъдем верни, обичащи се партньори и предадем тази любов на своите деца.

Когато семействата живеят за другите и за обществото, те стават основата за здравото общество и нация. Само на базата на здрави и стабилни семейства ще установим „Културата на сърцето“, изразена в живот за другите. Чувството за всеобщо семейство с център Бог трябва да премине отвъд границите на религия, националност, раса и култура. Тогава ще се установи световния мир.

Четирите сфери на сърцето

Всички хора постигат зрялост израствайки през четири сфери на сърцето и любовта.

Първо, децата трябва да получат истинска родителска любов. За правилното духовно и психологическо развитие те трябва да преживеят както бащинска, така и майчина любов, но също и да видят примера на истинска любов между родителите.

Второ, веднъж усвоили тази любов те ще бъдат способни да се научат да споделят и живеят за другия – развивамки любовта към своите братя и сестри. Връзките с приятелите, колегите и хората в обществото са продължение на тази братско-сестринска любов.

Трето, на тази основа те ще са способни да обичат своя съпруг или съпруга с истинска, непроменлива любов и така постигнат пълно единство живеейки всеотдайно един за друг. Тази сфера на любовта е уникална; само тя не бива да се споделя с никой друг в живота освен с един, единствен партньор.

Четвърто, като обединено семейство ние ставаме родители и даваме безрезервана родителска любов на нашите деца. Това затваря кръгът на любовта, който ще доведе до стабилни семейства и общество.

Целта на Международните свадби които той провежда се разкрива ясно от надслова „Световен Мир чрез Идеални Семейства“ и „Един Бог – едно Човечество – едно Семейство“.

.

Думи на д-р Сан Мьон Мун:

Брачна благословия чрез междукултурен обмен

Има ли нещо, което не може да се разреши в семейството? … живота на родителите и децата, съпруга и съпругата, по-големите и по-малките братя и сестри се въплъщава моделът на живот за другия…
Най-добрият начин е да получите Святата Благословия с партньор от друга раса, националност или религия. Тези бракове допринасят за осъществяването на огромната задача да се преодолеят расовите, културните, националните, етническите и религиозните бариери и така да се създаде единно човешко семейство. В Божиите очи цветът на кожата не е от значение. Бог не признава националните граници. Бог не застава зад бариерите на религията и културата. Това са единствено измами на дявола. Дяволът ги е използвал, за да владее над човечеството като грешен родител в продължение на десетки хиляди години.
Брачната благословия чрез междукултурен обмен е в крайна сметка средството да се установи мирен, идеален свят тук на земята… Целта е да можете да изградите истински семейства. Брачната благословия чрез междукултурен обмен досега се оказва най-добрият начин да бъде възстановено човечеството и да станем Божии деца. Това е най-величественото морално деяние… това е ритуал, който прекъсва връзките на враждата. Това е свят ритуал, който преобразува нашата потомствена линия в Божия и … Му дават възможност да осъществи Своето провидение в днешния свят.

най-голямата масова сватба от десетилетие

14 Октомври 2009

40 хиляди булки и младоженци участваха в най-голямата масова сватба от десетилетие, съобщи Асошиейтед прес. В церемонията участват двойки в различни градове по целия свят. Организаторите призовават към нова култура на истински семейства и истинска любов.

30-годишният син  на д-р Мун, Хьон-джин Мун, даде благословията на 21 000 души в Южна Корея и на още около 20 000, които участват в Бразилия и водени дистанционно от Южна Корея чрез телемост.

Това е най-голямата „благословителна церемония“ от 1999 г. 89-годишния Сан Мюн Муун, основател на Обединителната Църквата, благославя 30 000 двойки през 1992 г.; 360 000 двойки през 1995 г.; 3.5 милиона двойки през 1997 годин. През годините до 2000, цифрата дори нараства, включвайки представители на всички религии, раси, култури и националности. До днес, над 120 милиона двойки са взели участие в тези Сватбени Благословии.

Световен фестивал на културата и спорта

Първия Световен фестивал на културата и спорта се провежда в столицата на Корея от 19 до 30 август, 1992 г. Той включва различни професионални конференции, разглеждащи проблемите на науката, религията, средствата за масова информация, жените и техната роля в международните събития. Но най-голямата част от участниците идват, за да участват в церемонията на Международната сватба – Благословия на 30 625 двойки.

масова сватба на муун, мун масови сватби, благословия, съчетани двойки, семейства

Всички тези дейности са част от Фестивала, проведен по инициатива на д-р Мун. Различните конференции, културни и спортни дейности имат за цел да спомогнат изграждането на единен свят и постигането на вечен мир.

Лични свидетелства

муун, мун, масови сватби, масова сватба, масовите съчетанияЗа членовете на Обединителното движение бракът е най-святата церемония, а техният брачен ден – най-важния ден в живота им.

За тях създаването на Божии семейства изпълнени с истинска любов е главната цел на живота.

„Беше като сън, като приказка“, споделя един от Българските участници. „Ще запомня тези преживявания като най-прекрасните в моя живот до сега.“

„Това не е само да се ожениш за някого,“ споделя Антоанета. „За мен Благословията е едно невероятно събитие, Свят Ден. Мисля, скоро хората ще разберат, че вече е започнала една нова човешка история, история на нови взаимоотношения, на нови разбирания за семейството и родителството. Също така хората ще разберат, че нашето движение не иска да разрушава, но иска да помогне за създаването на добри и здрави семейства, на общество с истински взаимоотношения… За мен беше невероятно да видя това огромно световно семейство. Моят съпрух е от Великобритания и аз се надявам, че чрез нашите взаимоотношения ще спомогнем за сближаването между нашите страни, за тяхното обединяване и да дадем своя принос в човешката история. Аз съм много щастлива, но и се чувствам много отговорна.“

Днес, след 18 години, Антоанета има едно наистина щастливо семейство и 5 прекрасни деца. Нейната история, нейните семеен успех и щастие наподобяват тези на стотици хиляди други международни семейства съчетани от Преподобния Мун.

13 Responses to Благословия

  1. Анонимен каза:

    mn.ste bolni v glavata

  2. alex каза:

    Tova guru Mun raboti s izvynzemni frakcii. Otstranjvat chovewkata duwa i vkarvat na nejno mjsto „kowerno saznanie“ . Ako mozete astralno da vizdate predstavljvat – dzudzeta. Mogat da smenjt formata si.

  3. alex каза:

    Tezi smewni semejstva, koito gledata sa „Monarch programirani“ ….MK Ultra proekt . Njmat svobodna volj. Kato Zombita sa.Iluminatski proekt.Ne mogat svobodno da govorjt s horata,zastoto sa strogo kontloliran. Vnimavajte da ne gi aktivirate.

Вашият коментар