За контакт

Семейната федерация за световен мир и обединение (СФСМО) е международна общност съставена от над 120 милиона семейства стремящи се да въплатят идеала на истинската любов и установят мирен свят и единство между всички хора, раси, и религии, каквато е и визията на Преп. Сан Мьон Мун.

.

ПОСОЛСТВО НА МИРА

.
ул. Георги Бенковски 25, София
Тел. 02/9832148
Моб. 0898585231

email: worldofheart@gmail.com
skype: ffwpu-bg
.

СЛУЖЕНЕТО КАТО ПЪТ КЪМ МИРА

Участието на младите в проекти за служене и взаимопомощ е най-добрия начин да наследят културата на сърцето и развият характера си.

3 Responses to За контакт

  1. MajMun каза:

    Ей,хора събудете се.Как може да сте толкова заблудени.Как може да пишете че второто пришествие е дошло:))))Не познавате основни неща в Библията.Първо прочетете някой неща и след това пишете статии за второто пришествие.Бащата на заблудата се казва невежество!!

  2. sonya stoyanova каза:

    vpe4atlena sam ot napisanoto ot prep.mun.mnogo dobra rabota! blagodaria mu,i na bog,4e s cenata na ujasnite prejiviavania ne se e predal,a s tova i 4ove4estvoto kato cialo.poklon pred majestvoto i geroiama kato cialo,i za tova 4e ve4e v sveta ima istinski roditeli i 4isti i zdravi semeistva trudnosti 6te ima no mu se vijda kraia na gniloto zlo.mnogo sam radstna i ot 6tastie si poplakah.v o4akvane sme na tova 6astlivo sabitie, edin den da sme zaedno v bezobla4no i 4isto ob6tenie s na6ia otec, bez salzi i 4ove6ki tragedii. s obi4 ,sonya stoynova, burgas.

  3. Анонимен каза:

    Ами как няма да изопачават нещата като те са изкривено учение, далеч от християнската истина.

Вашият коментар