Хомосексуализъм – лечение:

Лекува ли се хомосексуализма? Хомосексуализма се лекува. Лечение за Гей, Гейове, Хомосексуалисти

Хомосексуализма се лекува:

Терапевтът Ричард Кохен успешно лекува над 1000 обратни. „Никой не е роден гей“, заявява той. „С някои научни доводи се опитват да докажат това, но не им се получава. Както виждате аз самия излязох

70% от страните членки на ООН срещу хомосексуализма

Вероятността хомосексуалисти да изнасилват деца е 12 пъти по-голяма отколкото при хетеросексуалните. 40 процента от сексуалните обиди са от практикуващите хомосексуализъм.

Може ли Гей да бъде излекуван?

Десетки хиляди се лекуват. Те се чувстват много по-щастливи и пълноценни след лечението. Ричард Кохен не е единствения който прави това успешно. Много хора с хомосексуални наклонности страдат неимоверно и търсят изход.

„Дайте ми 3 часа разговор с човек с хомосексуална ориентация и аз ще ви кажа кои фактори в семейството и средата са ги направили такива.“ – Ричард Кохен

Защо обществото продължава да ги лъже, че лечение няма? Защо въпреки фактите за хиляди излекувани и тяхното признание, колко по-щастливи и свободни ги е направило това, виждаме пихолози които бурно реагират против? Защо светът е толкова убъркан?

Комбинация от следните преживявания доведе до мойто сексуално убъркване. Когато ги разбрах започна процеса на моето лечение:

1. С баща ми не бяхме близки

2. С майка ми бяхме прекалено близки

3. Брат ми си изкарваше болката и гнева си на мен

4. Познат на родителите ме изнасили сексуално на 5 години

5. Имах чувствителен темпарамент

Привличането към същия секс е свързано с раните нанесени в сърцето ни от детството. Когато раните са излекувани обратните сексуални желания изчезват. Аз имах привилегията да помогна на хиляди да излезнат от тези нежелани чувства към същия секс. Аз помогнах на много техни роднини да разберът, че упрекците им не помагат на лечението, а са подсилване на факторите от детствтото които са ги довели до проблема.

Бившият гей, терапевтът Ричард Кохен по CNN

Хиляди хомосексуалисти са се излекували

Ричард Кохен е излекувал успешно над 1000 хомосексуалисти. Самият той е бивш хомосексуалист който се излекувал и има 25 години успешен и щастлив брак.

„Никой не е роден гей“, заявява той. „С някои научни доводи се опитват да докажат това, но не им се получава. Както виждате аз самия излязох от това като нормален и съм направил многобройни изследвания.

Има семейни причини: Емоционални рани от детството

Хората стават хомосексуалисти по много различни причини. Най-основната е когато момчетата, да речем, не създадът сърдечна връзка с баща си. На второ място, те прекомерно индентифицират себе си с майката, влизайки в прекалено близка емоционална връзка (където индивидуалното емоционално развитие се загубва).“

Във биографията на известни хомосексуалисти можем да видим точно класическия сценарии (класическите причини) за тяхната хомосексуална ориентация. Дъщеря, неосъществила необходимата връзка с майка си, я загубва на ранна възраст. През целия си живот тя копнне за тази незапълнена връзка. Когато израства тя търси да я получи от другите жени чрез сексуална връзка. Но това не е начинът. Просто никой не е бил достатъчно зрял да и помогне.

Ефекта на лечението е постоянен и пълен

Осъзнавайки, че малко хора са знаели как да му помогнат в неговия труден преход, той става терапевт за да помага на хомосексуалистите които желаят лечение. Той предлага ефективна терапия, много ефективна, за тези които искат да излезнат от хомосексуалните чувства и живот. По думите му, „Терапията лекува сърцето, поради това ефекта е постоянен и пълен.“ „Това са емоционални рани от детството, те трябва да се върнат към тях, да преживеят чувствата, да ги изразят и излекуват.“

Read: Personal Testimonies from those who Overcame their SSA

секс, сексуалност, хомосексуализъм, гей, обратни, сексуално болни.

секс, сексуалност, хомосексуализъм, гей, обратни, сексуално болни Лекува ли се хомосексуализма? Хомосексуализма се лекува. Лечение за Гей, Гейове, Хомосексуалисти

About peace2your

Контакта с различни хора ни обогатява. Научаваме ценни неща един от друг! Смятам, че без постигане на помирение, любов и хармония между религите никога няма да прекратим омразата и насилието в света.
Публикувано на Статии и тагнато, , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

23 Responses to Хомосексуализъм – лечение:

 1. asdfasdf каза:

  dasdasdaSDEWF
  Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadffffffffffffffffffffffeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeevvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

 2. Diesel каза:

  adasfaswfvasbadefrnadfbadfbvasfbadfb

 3. Анонимен каза:

  Ба си глупостите!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s