Архангел Луцифер и неговото предателство

.
Архангел Луцифер и неговото предателство

В Юдео-Християнската традиция Дяволът или Сатана е обвинителият или свръхестественият пра-враг на човечеството, произходът на цялото зло и инициаторът на цялото страдание и човешка трагедия.

Сатана е силен противник, защото той е грешен ангел, който познава човешките слабости толкова добре, колкото и плановете и стратегията на Бог. Тъй като някога е бил Луцифер, архангел от небесната свита, той има способността дори да имитира Бог и да се преобразява в „ангел на светлината”.

Той работи самостоятелно и задкулисно. Сатана работи най-ефективно като всепроникващ, невидим „дух на времената”. След като веднъж дяволът е помрачил и объркал истинското положение на хората, човешките ценности и моралните стандарти изглеждат само като сенки, а това, което се явява като най-реално са конкретни икономически, политически и материални сили. Отделени от Божията светлина, ние започваме да се страхуваме от другите и да не им се доверяваме от другите и да не им се доверяваме, което води до социален хаос.

Ето защо Сатана има огромна полза и получава голямо предимство пред човешкото невежество и едно от неговите невероятни постижения е да накара хората да повярват, че той не съществува.

Докато идентичността на един престъпник не е разкрита, докато природата и методите на неговото престъпление останат тайни, престъпникът може да твърди, че е невинен и ще е лесно за него да продълви безнаказано да извършва пестъпления. Но ако веднъж неговото престъпление е показано, неговата личност разкрита и доказателствата представени, всички ще са нащрек и той няма да може да продължи измамата си.

Следва да разкрием как този „ангел на светлината” предава Бог и успява да поеме управлението на човечеството, като се превърща в това, което Библията нарича „бога на този свят”.

Търсенето на и борбата срещу злото не са прости задачи. Ето защо не е лесно да разберем защо в този свят на поквара и грях, пророците и хората на Бог винаги страдат от преследване и отхвърляне.

Сан Мьонг Мун преминава през неизказани духовни битки, за да разкрие скритото престъпление на Сатана и после се изправя пред огромни трудности в живота си, за да открие тази тайна пред света.

Луцифер преди грехопадението е бил архангел в позиция на водач в невесната йерархия. Луцифер е бил отговорен за предаването на Божиите наставления и любов на другите ангели, което се е радвал на специална силна връзка с Бог и е монополизирал неговата любов.

Въпреки че хронологично Адам и Ева се появяват в края на творческия процес, Луцифер много скоро е започнал да разбира и осъзнава, че те са най-висшето творение на Бог, неговичт по-завършен образ. Луцифер разбрал, че като Божии деца те ще получат цялата Му любов, след като веднъж достигнат съвършенство и ще станат също наследници и господари на цялото Божие творение, включително и на ангелите.

Ако сравним Бог и крал, а Луцифер с любимия му първи министър, можем да разберем как кралят би развил по-интимна и сърдечна вързка с децата си, отколкото с първия си министър. Неговите деца, родени принцове и принцеси, ще са предопределени да наследят цялото му кралство.

Луцифер продължава да получава същата любов и благословии от Бог и след раждането на Адам и Ева. Но когато се сравнявал с Адам, Луцифер се чувствал пренебрегнат и изместен от централна на второстепенна позиция.

Луцифер особено завиждал поради факта, че Адам и Ева, освен че унаку духовно тяло тало ангелите, претижавали и физическо тяло с капацитет да създават потомство и имат влияние и власт над физическата вселена.

Луцифер, който желаел да запази старото си положение и отдавал повече значение на бившата си заслуга и позиция, отколкото на любовта, коята после щял да получи от човешките същества, се почувствал така, като че ли Бог го обичал по-малко. Стъпка по стъпка той започнал да се отделя от Бог и постепенно почувствал засилваща се завист, ревност и неприязън към новата си позиция.

В книгата Еклисиаст, която е била част от Септуагинтската Библия използвана в ранната църковна традиция и понастоящем приета като канон в Католическата църква, ясно споменава, че Дяволът изкушил човека поради завист. (Екл. 2:23-24).

Коранът също споменава за такова чувство, когато ангелът казва: „Защо трябва да им служа? Те са направени от пръст, докато аз от огън.” (Коран. Сура VII, 11)

Ревността е естествена реакция. Много е подобно на това, което първото дете изпитва, когато ново дете се появи в семейството, монополизирайки цялото внимание на родителите. Все пак ревността може да е печеливша или разрушителна, зависи от отговора и поведението ни.

Отговорността на Луцифер е била да остане верен на Бог и да има пълно доверие в Неговата любов и справедливост. Той е трябвало да се обедини с Божията гледна точка и любов, и грижа за Адам и Ева със същото сърце, което Бог е имал за тях, вместо да ги вижда като съперници.

Луцифер, който е бил създаден първи и е участвал в процеса на сътворението, по това време е имал много повече знания и способности от Адам и Ева, но за да достигне собствената си зрялост, е трябвало да може да преоделее арогантността и гордостта си.

Той е трябвало ясно да предвиди, че ще постигне своето щастие чрез изпълнение на мисията си да служи и се грижи за Бог и децата Му, като признава тяхната позиция, обучава ги и им помага.

По този начин, като добър учител на Адам и Ева, Луцифер щеше да има огромен принос за реализацията на божествения идеал. Помощта му към Адам и Ева, за да достигнат съвършенството си щеше да позволи по-дълбоко и по-интимно разбирание за Божиего сърце, поради което тази ситуация е била необходима и полезна за собственото му усъвършенстване и израстване.

Адам и Ева, веднъж обединили се в любовта си с Божията благословия и станали Истинските родители на човечеството, щяха да установят модела и небесната традиция, които да направляват установяването на идеалния свят на вечното щастие за Бог, човечеството, ангелите и цялото творение. Продължава…

.

ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ И ЗАБРАНЕНАТА ЛЮБОВ

1. ЛЮБОВ И ЖИВОТ
2. КАК ЗАПОЧВА ЗЛОТО?
3. ГРЕХОПАДЕНИЕТО
4. НЕЗРЯЛАТА ЛЮБОВ
5. ПОСЛЕДСТВИЯ от ГРЕХА
6. СВЯТ НА ИСТИНСКА ЛЮБОВ

About peace2your

Контакта с различни хора ни обогатява. Научаваме ценни неща един от друг! Смятам, че без постигане на помирение, любов и хармония между религите никога няма да прекратим омразата и насилието в света.
Публикувано на Есета, Книгата и тагнато, , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

30 Responses to Архангел Луцифер и неговото предателство

 1. Томас Гандоу каза:

  Теб всъщност за какво те използват?
  Нямаш информация за ООН, илюминати и плановете им само изпълняваш поръчки на позиции без да ги разбираш ?!?

 2. Томас Гандоу каза:

  Викторе, да те питам, не знаеш ли че Сан Мун, се води за най-големият окултист в ООН, съборил комунизма и разрушил Източния блок / СССР/. Навлязъл с източни учения и неправителствени организации, спонсорирани от илюминати.
  Признат е и от Рейган и от Горбочов, за гуруту на Века!

  Даже има и корона за “ МИРА“ от ООН .

  Ха…ха….

  П.П. Прочети “ Голямата тайна“ на Дейвид Айк “

  Там ще ти се разкрият много неща.

  Също ти препоръчвам и “ Сайта на паралелна реалност “ – за да си изясниш какво правиш!

  – В хнетбг също има много информация.

  • Viktor каза:

   Здравей ,препоръчваш ми да прочета едни неща,предполагам от там си научил нещата за Мун,смятам че това наричаш „кухнята“,но според мен да научиш от кухнята означава да си поне симпатизант на организацията и да се ползваш с уважение там за да научиш нещо.Нещата -които ми посочваш са писани от хора разследвали при определени условия ,среда, обкръжение,различни средства и т.н.крайното им заключение е зависело от това как са се напаснали стоцити-те неща – какво са испуснали какво не са домислили,например няколко хора да имат едни и същи условия и информация -крайните заключения на всички ще са различни при всички заради различните характери духовност ,интелект,сърце,морал и т.н.Чел съм разбира се доста такива неща. Мун не навлиза с традиционни източни учения,учението на организацията се появява за пръв път горе-долу 40-те г,миналия век и има външни прилики с тях,напр. някои термини също и някои положения от ист.фил.както и от много други,най вече християнски,но в неговото учение те са представени във връзката им със всички други аспекти от истината по принцип а не само в определена.и затова придобиват по различен смисъл.Напр.теорията за прераждането в учението на Мун придобива радикално различна форма за разлика от познатото схващане.
   Друго-за да се бори с комунизма -на базата на своето учение сздава „Стратегия за победа над комунизма-„Кауза““
   Друго-ти ми казваш „за да си изясниш какво правиш!“ А ас сега не правя нищо за организацията,-преди време бях нещо като ‘функционер’ ,но постепенно се отдръпнах,и сега членувам там само формално, нямам нищо срещу организацията ,ас не съм духовно толкова отворен и разбирам нещата единствено интелектуално ,а това не е достатъчно ,дори е нищо без духовното разбиране .а от интелектуална гледна точка философията на Мун ми е страшно интересна,и разбира се тя не може да се научи от коментарите на другите или пък когато представят оригналните цитати от нея,извадени обаче от контекста им..
   С ув.Виктор.

 3. Томас Гандоу каза:

  Здравей!
  Препоръчах ти горните материали не защото там ще откриеш нещо за Мун, а ще си изясниш отчасти за себе си дълбокият окултен символизъм, който се крие в Антихриското лъжеучение на Мун. Няма да откриеш нищо конкретно, ако търсиш за Мун, тъй като корените на учението му се простират и контрололират извън нашето измерение.
  Извращенията на Мун бяха описани конкретно в книгата на немският евангелиски пастор Томас Гандоу – Империята на Мун, но гледам че вашите хора са се погрижили да я изтрият от нета или поне аз не я откривам.
  Информацията ми не е от книжките , те само допълват и изясняват по на дъбоко за силите които се крият извън този свят. Аз лично съм писал доста и изследвал тези неща, на база мои лични преживявания с илюминати, …гурута….извънземни фракции. Ако искаш да знаеш, защо толкова се интересувам от организацията ви ще ти отговоря, че не харесвам „маската“ и лъжата която сте си лепнали – “ Семейна федерация „, “ Посолство на мира “ – лично едно от посвещението ми бе с вашата секта и оттам знам много неща.
  Единият човек се водеше официално католик и контролираше католическата църква в Полша – беше “ Монарх – програмиран “ роб с пълен контрол над съзнанието. Виж статията за Монарх програмираните роби, които са основните слуги на Мун и тайните общества в сайта на “ Паралелна реалност“, раздел Контрол над съзнанието. Та този същият монарх-програмиран роб/ мунист- офиц.католик искаше да работя за тяхната тайна организация – В България и да създам някава секта или организация само от жени, които да се ползват, като инкубатори за “ влечугите“, под предтекст – нова раса – идеални семейства.
  От него знам и насилванията, които са вършили с хората. Един мъж може да оплоди и пет жени и да има много деца ( идеалните семейства на влечугите), някой от тези деца се ползват за жертвоприношения от масонски организации . Информацията ми е от Полша и Германия, в България не знам как са действали, но предполагам по същият начин.

  Подробности няма да пиша тук, но е хубаво че си се отдръпнал навреме.

  Поздрави!

 4. Viktor каза:

  Здравей, ако ти се занимава напиши как точно си изследвал и какво точно си разкрил за организацията на Мун.?Нещо съвсем конкретно.
  С ув.Виктор

  • Анонимен каза:

   Като цяло за непосветени четящи статиите Ви, организацията изглежда, като “ Светата Дева “ – неопорочена , но за хората, които са навътре в нещата придобива образа на самия “ Сатана/ Луцифер“, по който плюете, маскирани от собственото си невежество. Получава се едно огромно объркване в материалите, които невежо пускате на страниците си.
   На кого служи Мун и учението му?
   Самите вие сте до такава степен зомбирани, че не можете да отделите понятия, като ..Бог…Луцифер…Сатана…
   Най-голямата трагедия в организацията ви е че пишете за Христос и че Мун е неговото ново въплащение, а имам чувството, че никой от вас не е чел Библията и не осъзнава Антихристиянската му дейност. На няколко пъти чета на страниците ви, че Мун е очакваният месия от изток, а ето какво пише за Антихриста в Библията, което 100% доказва лъжите на гуруто ви Мун.

   Светото евангелие от Матея
   Глава 24
   Тълкувание
   1 И като излезе Исус от храма и си отиваше, учениците Му се приближиха да Му покажат зданията на храма.
   2 А Той в отговор им рече: Не виждате ли всичко това? Истина ви казвам: Няма да остане тук камък на камък, който да се не срине.
   3 И когато седеше на Елеонския хълм, учениците дойдоха при Него насаме и рекоха: Кажи ни, кога ще бъде това? и какъв |ще бъде| белегът на Твоето пришествие и за свършека на века?
   4 Исус в отговор им каза: Пазете се да ви не заблуди някой;
   5 защото мнозина ще дойдат в Мое име казвайки: Аз съм Христос, и ще заблудят мнозина.

   22 И ако да не се съкратяха ония дни, не би се избавила ни една твар; но заради избраните, ония дни ще се съкратят.
   23 Тогава ако някой ви каже: Ето тук е Христос, или: Тука, не вярвайте;
   24 защото ще се появят лъжехристи, и лъжепророци, които ще покажат големи знамения и чудеса, така щото да заблудят, ако е възможно, и избраните.
   25 Ето предсказах ви.
   26 Прочее, ако ви кажат: Ето, Той е в пустинята; не излизайте;| или:| Ето Той е във вътрешните стаи; не вярвайте.
   27 Защото както светкавицата излиза от изток и се вижда дори до запад, така ще бъде пришествието на Човешкия Син.
   28 Дето бъде мършата, там ще се съберат и орлите.
   29 А веднага след скръбта на ония дни, слънцето ще потъмнее, луната няма да даде светлината си, звездите ще паднат от небето и небесните сили ще се разклатят.
   30 Тогава ще се яви на небето знамението на Човешкия Син; и тогава ще заплачат всички земни племена като видят Човешкия син идещ на небесните облаци със сила и голяма слава.
   31 Ще изпрати Своите ангели със силен тръбен глас; и те ще съберат избраните Му от четирите ветрища, от единия край на небето до другия.
   32 А научете притчата от смоковницата: Когато клоните й вече омекнат и развият листа, знаете, че е близо лятото.
   33 Също така и вие, когато видите всичко това, да знаете, че Той е близо при вратата.
   34 Истина ви казвам: Това поколение няма да премине, докле не се сбъдне всичко това.
   35 Небето и земята ще преминат, но Моите думи няма да преминат.
   36 А за оня ден и час никой не знае, нито небесните ангели, нито Синът, а само Отец.
   …………………………………………………………………Мислете преди да пишете глупости!
   *************************************************************************************************************
   Продължавам за организацията Ви !

   Хората, които познавам от мунистите изглеждат мили и смирени, изключително любезни и дружелюбни са – това споделям, като положителен аспект на програмирането им в “ нови личности“ и “ идеални семейства“.
   – Наивни и елементарни, попиващи като гъбичка всичко каквото им се подаде, като информация от Гуруто на организацията.
   От дълги години изследвам нещата, както писах и по-нагоре на база мои лични доказателства, но нямам намерения да давам полицейска справка и изнасям архиви и доклади с имена от личният си живот и хората предали ми това знание, както и да разказвам подробности за мои лични преживявания свързани с темата.

   В името на истината и за хората, които четат тази страница ще споделя конкретно методите на “ Мун “ в Полша за създаване на “ идеални семейства „.

   Една от основните задачи поставена на Мун е подкопаване основите на католическата църква. В Полша използва именно католици, за изпълнение на плановете си.
   Разбивайки Източния блок, успява да проникне чрез своите организации, секти и учения сред традиционните религии на народите от бившите соц. страни.
   В СССР и Изт.БЛ. навлиза с източни учения, като Бойни изкуства – Айкидо, Карате, Сахаджа Йога……и ….т.н….вметвам само няколко.
   Тези теми са много обширни и няма да се спирам на тях сега.

   Конкретно за Виктор и за хората, които искат да узнаят истината за Мун, описвам ритуала на “ зачатие “ в семействата на Мун .

   Определено, мъжът и жената не се познават и гуруту решава, как да събере двойката. Разбира се чрез спиртуални методи двойката се свързва в семейство/ зомби/.
   Всяка една двойка е желателно да има поне 12 деца, ако жената не може да роди тези деца, към мъжът се прикрепя втора, трета….жена, зависи от решението на Мага=гуруто. Официално се води че има една жена.
   Зачатието се извършва групово, на определени дати, през пролетното или есенно равноденствие. Вкарват се около 20 жени в дадено помещение, заедно с мъжете, които ще ги заплождат, а гуруто е този който по време на акта, вкарва в утробата на майката чрез окултни методи “ Черна магия“ – духа или магията в зародиша на детето. Някъде самият Мун бе писал за “ коопериране на духове “ с човека.
   В Доктрините на Блаватска е описано, подобно черно магьосничество използвано от тъмната ложа, идващо от Вавилон.
   Преди да започне цялата церемония, в храните на хората се слагат наркотици, а децата се шприцоват с минимално количество, за да могат да издържат на гледката, тъй като и те вземат участие в ритуала. Телата на двойките, по време на акта се кооперират с други духове, които влизат в тях и участват в зачатието.
   Самите хора са невинни, но са строго контролирани от цяла йерархия минд служители, които следят всяка тяхна крачка и действие. Насилствани са да имат деца, които не искат. Както писах по нагоре зачатието става само на определена дата и тези семейства трябва да се придържат към тези правила, ако случайно жената забременее в къщи е принудена да абортира„ тъй като тези деца се смятат според сектата че са от дявола. Това е и “ тайната на мунските семейства“ Ако някой се опита да избяга до 24 ЧАСА бива открит, след което бит и затворен в помещение за 1 седмица на хляб и вода .
   Хората избягват контакти извън “ сектата“, тъй като са заплашвани и предупредени от организацията за изнасяне на тайна.
   Много от тях са монарх–прогамирани марионетки. Някой, в зависимост от програмирането си, работят по 15 – 18 часа на ден и предават доходите си на организацията си…….Ами така се изграждат “ Империи“….

   Информацията ми е от 2007 г., но сега реших да я направя достъпна или„ както казва Христос….

   “ Истината ще ви направи свободни „

 5. Viktor каза:

  Здравей,но философията на Мун противоречи ли на горепосочените цитати от Библията,не е зле да си направиш труда първо да я изучиш по дълбоко. Може би учението на Мун не си противоречи с Библията а с някои положения от Християнската теология,което всъщност е човешкото разбиране на Библията.освен това други цитати звучат по различно като тази напр.че Месията ще дойде на облаци друг път се казва че ще дойде като крадец в нощта .Последователите На Мун познават Библията тъй като повечето са Християни.
  А за онези злодеяния на организацията ,как точно научи за тях ,как направи разкритията,какво точно лично си видял,и т.н.,дай нещо конкретно а не по „принцип“.?
  С ув.Виктор.

 6. Velizar каза:

  mnogo se lajete tozi svqt mai prinadleji na Lucifer,a Sazdatelq na horata ili e ubit ili neshto drugo e stanalo,zashtoto hodih na carkva i spqh i vednaga mi se poqvi Lucifer samo s prisastvie i glas sam si go kaza che vsichko tova e negovo pritejanie,ne samo Bog moje da imitira toi imitira vseki choveshki harakter i vseki glas,ot togava razbrah che ima neshto gnilo v cqlata sistema kato gledam jivota si varvi normalno ama mai toi stoi zadkulisno i darpa koncite na nqkoi,i oniq pionki mu se vrazvat na akala.seshtate se koi sa te bez da obqsnqvam,laje gi i tqh kato drugite i te ne se useshtat vaobshte che gi izpolzva za da prichinqvat stradanie na drugite,ama i te si umirat kato ostanalite,i nakraq igracha si e toi a ne te,sashto mi kaza che sme jivotni i roboti i nishto poveche poqvi mi se shtoto mu otkrih liceto koi igrae igrite ot satvorenieto do sega,krie se zad edno ime nqma da pisha koe e tova ime sami se setete.

 7. Viktor каза:

  Здравей Велизар,мисля че е вярно това което твърдиш че ти казал Люцифер,Да ти се появи Люцифер и то в църква,това добре ли е,че коя е църквата. Иначе от самото сътворение нали Люцифер играе лошите игри,друг имаше ли?

 8. Velizar каза:

  Ne mi se e poqvil v carkvata shtoto veche bqh sprql da hodq otkrih liceto mu ama nqma da pisha tochno kak i mai ne e vidql drug izbor i e reshil da mi pokaje che naistina shashteshtvuva i da sam v nedoumenie kade e izobshto sazdatelq i kakvo e stanalo s nego,kaza mi draj si jalkiq jivot,toi ni poznava mnogo dobre vseki edin kakvi slabosti ima ot kakvo se stahuva kakvo pravi vsichko.ne zakacha horata koito si jiveqt normalno ama tezi koito znaqt za nego im se chudq na akala kakvo tolkova im e obeshtal che se darjat za nego i izpalnqvat kakvoto im kaje,ako ne im e obeshtal jivot sled smarta da gi pitash kade im e akala shtoto ako e za pari i vlast kato umre adios muchachos nema pari nema vlast,takiva da gi hvanesh da gi biesh i da ne im kazvash zashto gi biesh,a prichinqvat zlo na horata shtoto ako vse oshte Sazdatelq beshe s nas nqmashe da ima voini nqmashe v minaloto da davat decata si v jertva na slanceto te sa vqrvali v duhove mnogo lesno e mojlo da im kaje az vashiqt bog ne iskam deca iskam jivotni i gotovo ama mai otdavna zloto e tuk na zemqta i se naslajdava na tragediqta ni shtom toi mi go kaza che za tqh tova e besovska vecherq

  • Velizar каза:

   I oshte neshto kaza che e nedosegaem,che poznava jivota ot satvorenieto do sega znae che haresvam indiancite i mi vika kvo se vazhishtavash na tiq indianci kato i te sa ubivali i sa svalqli skalpove zanasqli sa gi v shatrite si i decata im sa gi gledali vse edno da imash martvec v kashtata kazva sashto che poznava jivota im dosta dobre che sashto e i svetovna izvestna lichnost sigurno zaradi tova che ima knigi za nego pishat po internet i klipove,otnachalo mi se predstavi kato svetal angel nqkakav gord i prevaznesen daje i tova koeto pisha sega i tova go znae ama mu kazah che do smart shte bada veren na Sazdatelq shtoto znaete li kakvo negovoto sashtestviuvane dokazva che nito sme sami na tazi planeta i che naistina ima Sazdatel na horata,parvo imame beli i cherni drobove koito po takan savpadat s tezi na jivotnite vtoro Sazdatelq e znael che shte stignem do tuk i ni e sazdal s otpechataci, a ne kvo ni lajat che sme ot maimuni te ne mogat da razviqt otpechataci neshtata ne sa takiva kakvito izglejdat ne se zablujdavaite

 9. Velizar каза:

  Viktore imash li Skype ili feisbook moq Skype e veli-bg feisa mi e Velichko Mladenov,gledam I ti pishesh tuk I si zainteresovan za stavashtoto kadeto na drugite ne im se vqrva ama Lucifer sashtestvuva v deistvitelnost.

 10. Velizar каза:

  kaza mi sashto che zemqta vaobshte ne obikalq slanceto zashtoto ima sazvezdiq golqma mechka malka mechka koito se nabludavat prez cqlata godina ako zemqta tragne da obikalq slanceto i mine ot drugata strana tiq sazvezdiq nqma da gi vijdame vaobshte

  • Velizar каза:

   sashto i planetite sa programirani nevidima programirana sila dviji neshtata virtoozno che uchenite neshto se zablujdavat lunata e udrqna ot milioni astereoidi zashto ne e izmestila mestopolojenito si,zashtoto nevidimiqt programiran intelekt ne go pozvolqva sashto toi kara zemqta da se varti okolo osta si i lunata na opredeleno vreme da minava pred slanceto kato nito se otdalechava nito se priblijava kam zemqta zashtoto ima zakodirano rastoqnie tova e nevidim programiran chasovnik

   • Xxx каза:

    Kakvo obsto ima sektata na Mun sys svideteli na Jehova.

   • Xxx каза:

    Koj e tozi demon, kojto se opitva da igrae roljta na Bog i grupira horata v semejstva, razmnozavajki gi kato v svineferma?

   • Xxx каза:

    Kakvi sa tezi falschivi maskaradi ot “ Munski idealni semejstva „?
    Njma takova nesto !
    Myzyt
    E Zombi qrez smyrt i Vudu magij syzdaden ot cheren Babilonski mag i e prinuden da uqavstva pod hipnoza v zertvoprinowenita i sodomijta na Iluminati.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s