Авентура – Майчина любов

Есе – Майчина любов, Видео Авентура – Майчина любов, Музика Майчина любов, Майчината любов е безкористна, вечна, безусловна и всеотдайна

Авентура – Майчина любов

Всяко дете трябва да има едно неизменно право. Това е правото да се роди в семейтво с двама любящи родители! Колко е жалко, че в съвременната култура на свободни сексуални връзки и аморалност това право е отнето за толкова много невинни новородени дечица.

Ние се раждаме в този свят за да се научим да обичаме. Получавайки безусловната родителска любов ние се научаваме да се обичаме като братя и сестри. Това ни подготвя по-късно да изградим щастливо семейство и самите станем безусловни и зрели родители за нашите деца.

Ние сме заченати от любов, трябва да израстваме в любов и да завършим живота си в любов. Това е най-красивата цел на живота, която нашия Творец ни е завещал. Бог ни е създал с копнежа ние да станем обектите на неговата любов. Затова и връзката ни с Него е като тази между родител и деца. В днешния свят обяче, ние сме като сираци отделени от нашия Вечен любящ родител. Ние не го познаваме и често върщим зло срещу него, срещу другите и така нараняваме неговото сърце. Бог е потънал в мъка и скръп по своите загубени деца. Божието сърце е пълно със страдание и сълзи. Кой ще утеши тази негова болка, ако не ние. Ние трябва да се научим отново да обичаме. Ние трябва да се научим да създаваме семейства изпълнени с истинска любов. Ние сме тези, които трябва да възпитаваме децата си в любов и предадем на поколенията културата на сърцето, любовта и съвестта.
Есе – Майчина любов, Видео Авентура – Майчина любов, Музика Авентура – Майчина любов, Майчината любов е безкористна, вечна, безусловна и всеотдайна

About peace2your

Контакта с различни хора ни обогатява. Научаваме ценни неща един от друг! Смятам, че без постигане на помирение, любов и хармония между религите никога няма да прекратим омразата и насилието в света.
Публикувано на Музика, Статии. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s